Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen színű gumit ajánlotok...

Milyen színű gumit ajánlotok a fogszabályzóra? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Arra lennék kíváncsi,hogy egy szőke hajú\kék szemű lánynak milyen szín álnna jól?

( 15 éves leszek ,ha ez számít )

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2015. okt. 2. 22:44
 1/7 A kérdező kommentje:
Állna*
2015. okt. 2. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
En nem tetetnek szineset, hanem atlatszot. Ferjem ennyi idos huganak kekes-zold van egyebkent.
2015. okt. 2. 22:58
 3/7 anonim válasza:
Ne rakass átlátszót, mert az elszíneződik.. de ha azt szeretnél, akkor nyugodtan, ez csak egy tanács.:)
2015. okt. 3. 16:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem átlátszót szeretnék,hanem színeset.

A színekből nem tudok választani.. :D

2015. okt. 3. 17:42
 5/7 anonim válasza:
Valami szép kéket szerintem... vagy lila, ilyenek. Ami neked tetszik
2015. okt. 8. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:
én is szőke vagyok, általában nekem világoslila,világos rózsaszín volt vagy türkiz.:3 17/L
2015. okt. 8. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem eddig mindig kék, lila, sötétzöld vagy málnaszínű (utóbbi néz ki a legjobban :) ) volt. most arany van, de alig várom, hogy levegyék. szerintem a sötét színek néznek ki jobban, mert a világosak (legalábbis nekem) úgy néznek ki, mintha ételmaradék lenne a fogszabimra ragadva. egyébként valamennyire mindegyik elszíneződik...
2015. okt. 18. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!