Kaphatok még kedvezményt fogszabályzóra ha idén betöltöttem áprilisba a 18-at és még diák vagyok?
Figyelt kérdés
Már el lett volna kezdve rég a dolog de pestre küldött fel ceglédről a doki röntgenre és nem mentem fel egy az hogy egyedül elvesznék azt se tudom merre van az a Hansa Don vagy micsoda és biztos nem megyek fel azért mert neki csak az a jó. Meg most nyáron kapni fogok 40ezret minimum a melóban és azzal is besegítek apumnak hogy ne neki kelljen az egészet fizetnie. Meg remélem még sikerül más munka is és akkor tényleg bele tudnék bátran kezdeni.2015. jún. 21. 10:19
1/1 anonim válasza:
Nem, ez a kedvezmény kizárólag korhoz kötött, nem iskolához. És amíg a doki nem kapja meg a röntgent, addig kezelési tervet sem tud csinálni. Én nem vagyok se pesti se ceglédi, de ha megvan a beutalód a röntgenre, akkor máshová is elmehettél volna. Azt meg általában nem írják rá a röntgenre hogy hol csinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!