Milyen állandó fogszabályzó típust ajánlotok? (van még egy pár kérdés)
Fémen semmiképp nem szeretnék (sem semmi olyat ami szinte világít a számban, hogy "NÉZZÉTEK FOGSZABÁLYZÓM VAN!!"
Az átlátszó/fehér/fog színű müanyagok mennyire sárgulnak be?
Melyik látszik a legkevésbé?
Azt hallottam, hogy az ívet is meg lehet csináltatni fehérre...ez igaz? Ha igen, ezt mindenhol vállalják?
egy kicsit tartok is tőle :/
Több helyen is ilyeneket olvastam:
-fönnmaradt a ragasztó
-leszedték a fogzománcát is
-a fogait kihúzták
-levették és pár hét múlva visszaállt az eredeti helyére
-tönkrement alatta a foga... meg hasonlók
Ezek mitől függnek, hogy bekövetkeznek-e?
SZTK-kat ajánljátok? Vagy ott szokták elbaltázni az egészet? Vagy ez magán rendelőkben is megesik?
A válaszokat előre is köszönöm.
Kinek milyen tapasztalatai vannak?
a fogat azért kell kihuzni elötte hogy ne torlodjon össze megint ha leveszik a szabályzot, ha azt akarod hogy ne látsszon van olyan amit a fogak hátuljára kell ragasztani, de az nagyon drága...
a többit a fogdokitol kérdezd
Szia.
Az 'átlátszó' fogszabályzót ha jól tudom,bem minden esetben lehet igényelni. ( hozzáteszem, hogy nagyságrendekkel drágább mint a fém)
Ha fenntmaradt a ragasztó,az azért van,mert a fogorvos nem szerte le a fogtól, rossz munkát végzett.
Foghúzás akkor lehetséges,ha az illetőnek túl nagyok a fogai,és nem férnek el a szájában a szabályozásnál. Nekem 4fogamat fogják kihúzni ezért. De ha szépen megcsinálják,semmi nem fog látszani belöle :)
Ami után leszedik az állandó fogszabályzót, éjjelit kell hordani min. Fél éven keresztül.
Sztk ban támogatott a készülék,viszont sok idő,mire odáig eljutnak,hogy felrakják a fogszabályzót.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!