Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek milyen színű...

Szerintetek milyen színű legyen a fogszabályzómon a gumi?

Figyelt kérdés

2 hét múlva teszik fel és nem tudom milyen színű esetleg több színű legyen.Rólam:13éves ducibb, váll alattig érő barna hajjal zöldesbarnás szemmel. a személyiségem inkább Rock,laza.Csak nem tudom milyen színűt válasszak :/

13L

2016. febr. 20. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne túl sötétet, ne feketét és ne is sárgát. Talán zöldet vagy kéket, de úgyis olyan gyakran cserélik majd, hogy kb. minden színt kipróbálhatsz. Ha jól emlékszem van fehér is.
2016. febr. 20. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb. meddig lesz fent? Barátnőmnek több mint egy évig volt fogszabályzója, és mindenféle színt kipróbált :) Szerintem nyugodtan kérhetsz több színűt. Lila, piros, rózsaszín, zöld, türkiz, mindegyik jó! Én viszont a fehéret nem ajánlanám, mert úgy tűnik, mintha furcsa alakú lenne az ember foga. Bár amit én láttam, ez olyan sárgás-fehér volt. Inkább legyen színes! ;)
2016. febr. 20. 22:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Az orvos szerint kb 1,5 évig amiatt mert a felsző fogsorom nem "takarja" az alsót szóval nem ér össze
2016. febr. 20. 22:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy rózsaszín kék vagy lila /feketére gondoltam
2016. febr. 20. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Feketétől olyan lesz messziről, mintha Rohadnának a fogaid, hehe. :)
2016. febr. 21. 10:13
 6/7 A kérdező kommentje:
.__. akkor még meggondolom :"D köszi hogy szóltál xd
2016. febr. 21. 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:
sárga
2016. febr. 25. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!