Szerintetek milyen színű legyen a fogszabályzómon az a gumi?
Figyelt kérdés
Még nem döntöttem el.Szeretném a segítségeteket kérni:)2010. márc. 3. 20:40
1/8 anonim válasza:
Nekem legtöbbször rózsaszín volt, de a 2 év alatt volt alkalmam szinte minden színt kipróbálni (havonta kicseréli rajta a doki). Volt olyan is, hogy egyszerre több színt tett fel:)
2/8 anonim válasza:
én csak szürkét kértem mert az volt aleg diszkrétebb:)
3/8 anonim válasza:
Nekem tetszett, hogy feltűnő volt:) Egyszer rakattam rá sötétben világítósat is:)
4/8 A kérdező kommentje:
wow.nem tudtam,hogy olyan is van: o
köszönöm a válaszokat,várom a többit is:)
én most a lilában gondolkodom leginkább..
2010. márc. 6. 18:18
5/8 anonim válasza:
en altalaban zoldet kerek, mert zoldek a szemeim:) volt mar kek, atlatszo, de szivesen kiprobalnek vmi feltunobbet is:P ugyis,ha ne tetszik, max 3 hetig lesz rajta,mert utana ujat lehet kerni:D
amugy fiu vagy v lany?
6/8 A kérdező kommentje:
lány vagyok..már voltam fogmintán május 11.-én fogják felszerelni=/
2010. ápr. 3. 18:20
7/8 anonim válasza:
Én 26-án megyek első felmérésre vagy nem tudom hogy kéne mondani =) És színeset szeretnék. :D Nektek elsőre is színes volt? S:
8/8 A kérdező kommentje:
nekem alapból már lilát tett fel!:)
aztán most volt 2 hónapja ívcsere, akkor átváltottam pirosra, de már most elszineződött. azt mondta a doktornő, hogy ez természetes.
legközelebb 2 hónap múlva lesz megint ívcsere, akkoris lesz gumicsere. még nemtudom, hogy milyen legyen..mert úgyis 'kikopik' a gumi színe.. na majd meglássuk:D
2011. márc. 20. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!