Mi lehet a fogammal? Be van gyulladva?
Figyelt kérdés
Kb 5 hónapja a jobb alsó szemfogam elkezdett elszíneződni és szuvasodni. Hülye voltam, mert nem mentem el vele fogorvoshoz. 2 héttel ezelőtt letört belőle egy kis darab. Azóta minden nap fáj 2-3 alkalommal, és kb 45-60 percig tart a fájdalom.
Vajon mi lehet vele? Be van gyulladva? Lehet valami szövődménye? Március közepe fele tudnék csak elmenni fogorvoshoz.
2016. febr. 22. 16:32
2/5 anonim válasza:
lila listerin-nel öblögess naponta többször. lekopott a dentin a fokról azért érzékeny. gondolom főleg melegfrontkor cseszekedik.gy vagyok vele.
3/5 anonim válasza:
Sajnos minél tovább vársz, annál jobban romlik, nagyobb az esélye, hogy menthetetlen lesz.
4/5 anonim válasza:
Mért csak március közepe felé tudnál elmenni? Mi lehet ennél fontosabb? Nem fog magától elmúlni. Kérj időpontot holnap.
5/5 anonim válasza:
Ne várj vele ilyen sokáig, mert ha tovább törik, akkor húzás lesz a vége, nem beszélve arról, hogy most még csak naponta 1 órát fáj, de ha a gyulladás tovább terjed, akkor állandó, őrjítő fájdalmad lesz.
Most még talán meg lehet menteni gyökérkezeléssel és fogfelépítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!