A fogorvos mit tud csinálni a fogammal, ha be van gyulladva?
Figyelt kérdés
Már be lett tömve az a fogam, ami begyulladt, azthiszem gyökérkezeléses volt, és már pár napja nagyon fáéj, az ínyem megdagadt, és átterjedt másik fogakra is (a mellettelevőkre). Mit tud csináln i ezzel a fogorvos? Ugya nem hjúzza ki?
17/L
2010. márc. 23. 10:46
1/5 anonim válasza:
Ha gyökérkezelve volt, elvileg nem fájhat. Akkor nem jól gyökérkezelte. Kiszedi a tömést és és megint gyökérkezeli szerintem. Aztán újra betömi, ha már nem érzékeny a fogad.
2/5 anonim válasza:
Ilyen miatt nem szabad kihúzni, fiatal vagy még. Menteni kell egy fogat amíg lehet! Első voltam.
3/5 anonim válasza:
Szerintem a gyulladt fogra-mielőtt bárhogyan kezelni kezdené-gyulladás csökkentőt fog adni,és ha már nem gyulladt,akkor fogja kezelni.
4/5 anonim válasza:
Nekem is be volt gyulladva, azt mondta hogy ilyenkor nem tud semmit csinálni, csak gyulladáscsökkentőt adni. Ha elmúlik majd akkor nyúl hozzá.
5/5 anonim válasza:
Nekem gyulladt fogat eddig még csak húztak sajnos, de azt csak fogorvos tudja eldönteni hogy meg lehet-e még menteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!