Be van gyulladva a fogam? (kép)
Figyelt kérdés
Az lenne a kerdesem hogy 5napja iszonyatosan faj a fogam mar ha a nyelvemmel hozzaerek enni sem tudok,nem tudom osszezarni a fogsorom annyira faj. Este mar az inyem is bedagadt az egesz arcfelem faj nyilal a halantekom is. Mintha kicsit mozogna is.
2016. febr. 7. 10:38
1/5 anonim válasza:
Sürgősen menj el vagy ma még a fogászati ügyeletre vagy holnap a rendelőbe!
2/5 anonim válasza:
Hát ez nagyon nem néz ki jól,szerintem is még ma menj el ügyeletre,bár ott csak kihúzzák,ha azt nem akarod akkor holnap menj orvoshoz,hátha még menthető.
3/5 anonim válasza:
ha ma nem mész éjszakára ajánlom a futást :D múltkor én úgy éltem túl hétfőig, de komolyan :D
ha nagyon fáj amúgy is kihúzzák, ha most ezt elkezdi neked gyökérkezelni akkor még lehet szenvedhetsz vele pár napot és még akkor se biztos, hogy meg marad, készülj a húzásra szerintem
4/5 anonim válasza:
Amúgy érdekes, mert futás közben nekem sem fáj. :D
5/5 anonim válasza:
#4: fel le mászkáltam a lakásban éjszaka 2-3 óra körül azthittem megőrülök, elmentem futni 1 órát kb. és utánna rendelési időig tudtam aludni, esett is meg hideg is volt, de akkor segített :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!