Nem mulik a szajpeneszem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemetben elek, eloszor itt kaptam ra valami fura kenocsot zold szine volt rettento kellemetlen volt az ize de aztan haza mentem 1hetre Magyarba ahol vettem rózsa mézet. Nem használ!! Mar mindjart elfogyik es ugyan ugy van szajpenszem rettento idegesito mar es nem tudom mit csinaljak utana ha elfogyik a kenocs sem hasznal.. 😡😡😡😡Mit csinaljak? Mitol fog elmulni? 😢
14/L
2016. febr. 20. 23:39
2/7 A kérdező kommentje:
Nem voltam meg, bonyolult tortenet nincs AOK-m tehat igy nemm mehetek..de amint megy a rokonom akkor tuti elmegyek vele mivel magyar a doki. Addig kerdeztem meg itt:)
2016. febr. 21. 00:19
3/7 anonim válasza:
Mielőbb látnia kellene egy orvosnak, hogy kiderüljön mi okozza (lehet akár más betegség következménye is). Patikában kérhetsz rá nyelvre való ecsetelőt vagy szopogató tablettát. A szájhigiénia meg legyen maximális: antibakteriális szájvíz, fogselymezés, napi 3x fogmosás puha sörtéjű fogkefével és a nyálkahártyának kíméletes fogkrémmel (lehet akármilyen csak ne legyen szemcsés és "all in one" - minden ellen való).
4/7 anonim válasza:
Már bocsi az offért, de attól hogy már nem "Magyarban" laksz, még megtanulhatnál normálisan magyarul.. Amúgy meg menj orvoshoz.
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves 4. Nem itt aki nem tud magyarul az te vagy :) Én úgy írtam hogy haza mentem Magyarba egy hétre. És ez így helyes, esetleg be járhattál volna nyelvtanra :) Mivel a mondat úgy helytelen hogy haza mentem ''Magyarban,, lol. ban-ben az az hogy valamiBEN.Mellesleg ma voltunk dokinál azt mondta normális, kevés folyadékot fogyasztok :)
2016. febr. 22. 21:10
6/7 anonim válasza:
Nekem regen a haziorvosom ecsetelot irt fel valami atlatszo lészeruseggel attol nekem hamar elmult! :)
7/7 anonim válasza:
Jah elozo valaszolo vagyok! Naponta többször oblitsd a szadat! Evesek utan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!