Kivehető részleges fogpótlás vagy rögzített híd?
Figyelt kérdés
Én a kivehető felé hajlok... 4 felső fogam hiányzik (két oldalon 2-2 hátul)
Könnyebb tisztítani és nem kell az ép fogakat lecsiszolni hozzá. Annyi, hogy minden este ki kellene vennem (de ezért ez mégsem ugyanaz, mint fogatlanul mászkálni éjszaka)
Tudom, hogy az implantátum lenne a legjobb megoldás, de sajnos nincs rá 800 000 Ft-om.
Szerintetek?
Ja, és ez a fajta protézis nem árt a meglévő fogaknak?
2016. febr. 4. 13:10
1/3 anonim válasza:
Ha a 2-2 legutolsó hiányzik, akkor nem is lehet híd, mert nincs mire rakni, kivéve ha a legutolsó fogak megvannak.
Amúgy én inkább a hidat csináltatnám, mint vacakolni egy protkóval, hidat nem nehéz tisztítani, ugyansúgy kell mosni, mint a fogad és alatt lehet fogselymezni.
2/3 A kérdező kommentje:
De a híd korona alatt nem romlik gyorsabban a fog?
2016. febr. 4. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!