Részleges fogpótlásra milyen lehetőségeim vannak?
Az egyetlen tanács amit ilyen esetben adhatok:
SOHA NE HALLGASS AZ ORVOSOKRA!
Nekem is az az érzésem, hogy arra pályázik a doki, hogy miután kihúzta a fogam közli, "na és akkor mikor pótoljuk a fogakat?"Azaz szerintem nagyon arra megy, hogy fogpótlásom legyen, mit sem számít, hogy 26 éves nő vagyok....és ez már a 2. fogorvos....
Az előző az arcüreggyulladásom ellenére az alsó fogakkal foglalkozott, fogköveket leszedegette, gyökérkezelte a felső fogam hónapokig, erre elmegyek ehhez a magánorvoshoz, erre kiderül hogy a félbe hagyott gyökérkezelt fogam semmit sem ér, nem gyökérkezelte végig a gyökeret az előző orvos(és kb. 4x kezelte)...és ez alatt végig több mint fél éve már arcüreggyulladásom van. Szórakozik velem mindenki én meg megdögölhetek mert nem áll módomban pénzügyileg a legjobb orvost megfizetni (bocsánat de nagyon elkeseredett vagyok)....
Keress olyan fogorvost, akinél legalább konzultáció ingyenes! Bp környékén laksz?
Nem hiszem,h ez lenne az egyetlen megoldás! Nagyon durva :(
Kedves Utolsó válaszoló!
Nagyon-nagyon sajnálom ami Veled történt :-( Szépen elbántak veled az orvosok....
Tudom, magánorvoshoz kellett volna legelőször is mennem, de komolyan nehéz anyagi körülmények között vagyok/vagyunk a családommal egy ideje, így nem ment....Most se megy, de sikerült egy olyan orvost találnom, aki azt hiszem ezt megérti, és nem zavarja, hogy szüneteket tartunk a kezelések között, hogy anyagilag tudjam finanszírozni...elég gáz...na de csak így megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!