Fogszabályozás helyett milyen lehetőségeim vannak? Illetve milyen árba vannak?
Az érdekelne, hogy egészében mennyibe kerül egy fogszabályozás? Most olvastam valami instant fogszabályozásról is ... viszont sehol a francba nem találtam róla semmi árat... :\
Pedig azt hiszem az lenne a nekem való. Szóval annak az ára is meg egyéb megoldások ára is nagyon érdekelne összehasonlítás céljából.
(Szeretném ha elsősorban olyanok írnának, akik már túl is estek ilyenen, és biztosra tudják! :) Előre is köszi! )
18 már elmúltam.... Szóval annyit tudok hogy drága költség lesz. :| Én olyan 200ezerrel Hallottam, de hát ez az, hogy azért nem mindegy hogy 200 vagy 400 o.O
Különben nekem csak egy fogam miatt lenne szükséges, és igy ezért nem biztos, hogy akarok egy hülyén Nőtt fog miatt egy 2 éves macerát (fogszabalyzót)... :/
Viszont arra vonatkozóan pedig Sehol nem találtam árakat!! :-o :/
(helyesírásért Bocsi, sz*r telorol írok...)
Az állandó mindenképpen drága. Nem elég a fix fogszabályzót fizetni, azon felül havi szinten van aktiválási díj, amikor ívet cserélnek, valamint a végén a levétel, csiszolás, éjszakai/retenciós ív.
Én nagyon olcsón megúsztam egy nagyon jó orvosnál, félmillió volt az egész úgy, hogy nekem fogpótlásom és fehérítésem is volt.
Ahol kezdtem a fogszabályozást, csak aztán munkahelyet váltott a dokim és én mentem vele, ott a végeredmény 1,2 millió lett volna, amiben a fogpótlás és fehérítés még csak benne sem volt..
Egyéb lehetőségről nem tudom. Ha szép, rendezett fogakat szeretnél, akkor a rögzített fogszabi az egyetlen megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!