Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzáson amikor nektek...

Fanac24 kérdése:

Fogszabályzáson amikor nektek is volt fogszabályozáson mintavétel az nektek milyen érzés volt?

Figyelt kérdés
És ha már levették a mintát és elküldenek röntgenre akkor már tuti hogy lesz fogszabályzóm?? És hogy rakják fel?? Nekem már csak maradandó fogaim vannak!! Előre köszi a válaszokat!! 13/l

2014. jún. 11. 21:58
 1/4 anonim válasza:
100%

Azt, hogy lesz-e biztosan fogszabályzód, nem tudom, sok dologtól függ, de ha már röntgent csináltatnak, igen valószínű.:) Szeparálás megvolt? Vagy tudsz róla, hogy lesz?

A fogszabályzót úgy teszik föl, hogy a leghátsó fogaidra felragasztanak egy-egy fémgyűrűt, a többi fogadra úgynevezett tappancsokat (legalábbis mifelénk így nevezik) ragasztanak, amiket egy drót segítségével összekötnek a

hátsó gyűrűkkel.

Ha ijesztően hangzott, hidd el, nem az, viszont arra készülj fel, hogy miután feltették, egy ideig nem tudsz nagyon szilárd táplálékot magadhoz venni, és ez a kontrollok után is így lesz (csak az elején, nem kell parázni.(: )

Remélem segíthettem!

2014. jún. 11. 22:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ!! De mi az a szeparálás??? Vagy mi :D ??
2014. jún. 12. 11:44
 3/4 anonim válasza:

A szeparálás egy olyan folyamat, mikor a két hátsó és az az előtti fogak közé egy vastag gumit tesznek, hogy szétválasszák, SZEPARÁLJÁK őket. Ezáltal felhelyezhető a gyűrű.

A folyamat nem fájdalmas, a felhelyezés utáni két nap annál inkább :S

2014. jún. 12. 18:20
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!!
2014. jún. 14. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!