Mennyire fáj, milyen érzés a foghúzás?
Nem beteg a fogam a fogszabi miatt kell húzni... de nem is a húzAs ink az inyekció miatt félek am. a kisörlőt fogják húzni.
A válaszokat előre ia köszönöm.
hát, amikor nekem húzták az injekciót csak egy kis szúrásnak éreztem. pedig nagyon paráztam tőle. a fogorvosi szék karfáján a kérpitot simán felszakitottam, annyira be voltam csinálva :DD denem volt miért félni, mert nem fájt a szuri. egy kicsi, elviselhető szúrást éreztem. 2 injekciót kaptam, mert egy nem volt elég, de az a kettő mikor hatott....húhúúúúú :DDDD úgy kiütött, hogy fél napig nem éreztem semmit az alsó állkapcsomból, nemhogy a foghúzásból :D
szóval nyugi, nem fog fájni egyik sem, főleg ha könnyű keze van a dokinak. szerintem.
A szuri rosszabb volt :D
először be se tudta szúrni, mert féltem, aztán mondta, hogy nyugi, meg nyeljek, akkor sikerült
Nekem is fél napig le volt zsibbadva az egész, bölcsességfogat húztak felül, még az orromat se éreztem :D
De a húzás semmi volt, csak recsegett egy kicsit, kint volt fél perc alatt.
A szuri kicsit fáj, tízes skálán olyan egyes...
Nem mondom, ha metszőfog lenne, akkor adnék rá egy erős hármast...
A kisörlőnek két gyökere van -
Ki fogod bírni
Egyet húznak csak?
Alsót vagy felsőt?
Az injekció sem fáj, és a húzás sem, ha nincs begyulladva a fogad.
Nekem húzták már ki, de pechem volt, mert be volt gyulladva, csak azért fájt.
négye húznak de nincs semmi bajuk teljesen egészségesek alul felűl kell.Lesz fogszabi és kicsi az állkapcsom ezért szükséges a húzás.
Az eddigi válaszokat köszi mindenkinek :-)
De ugye nem egyszerre akarják kiszedni?
Nekem egyszerre csak egyet vettek ki (szerencsére)
Valahogy még enni is kéne tudni utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!