Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
1,5 hete csütörtökön iszonyatosan elkezdett fájni a fogam. Elmentem fogorvoshoz, rtg, csak csiszolt a jobb alsó 7esemből tehermentesítés céljából és hozzátette lehet a bölcsességfogam jön. Még aznap a nyirokcsomóm megduzzant és szájzárat kaptam. Visszamentem, kaptam augmentin duot, 14 tabletta, 3x1. Kedden befejeztem, szerdán visszamentem és beutaltak szájsebészetre. Csütörtökön elmentem, kihúzták a hetes fogam mert el volt halva és az okozza a gyulladást. Viszont a szájzáram és a duzzanat sem csökken viszont húzás óta egyéb fájdalmam nincs. Mit kéne tegyek? Meggyógyulhat, csak idő kell a gyulladásnak, vagy menjek vissza? Ha visszamenjek akkor a szájsebészetre vagy a fogorvoshoz? Rettenetesen félek, hogy mi bajom lehet már :(2015. dec. 21. 23:42
1/1 anonim válasza:
Jesszus!
Én legalább 4 orvost megkérdeznék.
Azért 4-et, mert nekem az a tapasztalatom, hogy 4-en 3-féle véleményt mondanak, tehát ketten ugyanazt. És az szokott a helyes lenni.
Magánorvosok közül is soknál van ingyenes konzultáció.
Esetleg biofogászt is megkérdeznék. Pesti vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!