Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit kéne először tennem?

Mit kéne először tennem?

Figyelt kérdés

Ha legelöl az egyik fogam szuvasodik (két fog közt), és megszeretném javíttatni, akkor az hogy nézne ki? Simán kifúrják, és betömik ugyanúgy, mintha csak hátul lukadt volna ki egy fogam? (A szuvasodás kb. 1*2 mm nagyságú.)

Meg ha sárgák eléggé a fogaim, akkor először le kéne szedetnem a fogkövet, mert ha nem szedetném le, akkor hülyén nézne ki, hogy a sárgás fogak közt ott egy fehér tömés, igaz? (Dohányos voltam, nemrég hagytam abba, ezért sárgák a fogaim)

2014. febr. 14. 03:29
 1/4 A kérdező kommentje:
És mennyibe kerül a fog megjavíttatása (amit leírtam) kb. szerintetek?
2014. febr. 14. 03:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Kifúrják és van olyan, hogy fogszínű tömés, azzal tömik be, előte vagy utána (majd a doki eldönti) fogköveket leszedeted és polírozzák a fogaidat, így visszaáll az eredeti színe, árak nagyon változóak, attól függ, hogy hol csináltatod.
2014. febr. 14. 07:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Én pont 3 napja voltam ugyanilyen problémával fogorvosnál, kifúrta ,betömte, nagyon szép lett, nem olyan fehérek a fogaim, de a tömés nem látszik,vagyis én látom ha megnézem közelről tükörben,de másnak nem szembetűnő! Nem maszkban voltam így ingyenes volt ,de amikor alul,elöl volt ugyanilyen problémám akkor magánorvoshoz mentem Ő 6-9000-ért töm!
2014. febr. 14. 08:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy fogamba a fogszínű tömés 12ezer Ft volt.
2014. febr. 14. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!