Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A mai nap folyamán gyökérkezel...

A mai nap folyamán gyökérkezelték a fogam, és ideiglenesen be lett tömve. Rettenetesen fáj viszont az ínyem, körülötte mindkét fogam, a fülem, a nyakam, fejem. Lüktet, felment a lázam és még a cataflam se csökkentette a fájdalmat. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

2015. szept. 29. 20:49
 1/4 anonim válasza:
Mindenképpen menj vissza a fogorvoshoz. Nekem is nemrég gyökérkezelték a fogam, a doki azt mondta, hogy 1-2 hétig, ha kicsit duzzadt az ínyem és harapásra esetleg érzékeny, vagy tompán kicsit fájdalmat érzek, az normális, mert hiába szedik ki az ideget,azért rendesen megbolygatják ott a dolgokat,kell egy kis idő amíg helyreáll azért. De erős fájdalmat nem szabad éreznem,mert az azt jelenti, hogy valószínűleg nem sikerült rendesen gyökérkezelni, akkor menjek vissza mindenképp. Harapásra nekem még 1 hét után is kicsit érzékeny, de az a nyilaló,erős fájdalom, ami gyökérkezelés előtt volt, az nekem megszűnt.
2015. szept. 30. 09:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Elszabadulhatott valamilyen baktérium a beteg fogadból. Menj el háziorvoshoz, lehet hogy antibiotikumra lesz szükséged.
2015. szept. 30. 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia,átérzem a fájdalmad. Én is igy vagyok de én tudom , h van bent meg egy ideg a fogamban(amin rajta vagyunk h kiszedjük).és most nekem is ratomott. Először nekem gennyesre bedagadt az arcom h a fájó idegre ra tömött. Valószínűleg még neked is maradhatott bent. De az nem jó h belázasodtál. Hnap mindenképp doki es sok fájdalomcsillapító

Jobbulást

2015. okt. 1. 18:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi derült ki?
2015. dec. 21. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!