Nagyon félek a fogrvostol/góc?
13/F
fáj a fogam és a fülem de nem nagyon hanem enyhén
kiderüt hogy gócfertőzésem van (gyakorikérdések.hun tettem fel a kérdést és azt mondták hogy góc)
ma kezdet el fájni a hátsó fogam ami már 5 éve el van halva
nagyon félek a fogorvostól tudom minnél hamarab el kell mennem és vegyek erőt magamon de nem tudok
mivel enyhithetném a fájdalmat?
milyen fájdalomcsillapitót vegyek?
hogy zajlik a kezelés menete
meddig fog vályni a fog
nem tudok aludni mert félek a fogorvostól meg ettől a góctól
hallotam hogy fertőző ha megbuktam akkor be mehetek (ki derült hogy diszkalkuliás vagyok)
mi fog történni a következő napokban a fogammal fog fájni nagyon?
Azt hogy van-e gócod, azt egy panorámaröntgen, esetleg kisröntgen (egy fogra kiterjedő röntgen) alapján lehet megállapítani.
Menj el mielőbb fogorvoshoz, ott már nem kell félned, sem szenvedned, mert a megfelelő kezelést kapod. Érzéstelenítőt is kapsz a kezelés előtt, tehát a kezelés nem fog fájni. Hogy betömik-e vagy korona kerül rá, esetleg eltávolítják, az ott derül ki.
a góc kiderítéséhez panorámaröntgen szükséges... ezt nem lehet így gyk-n megállapítani. Ne legyél már hülye!
Menj el orvoshoz mielőtt rosszabb lesz.
Tököm köze van ahoz hogy buktál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!