Egyedül félek, valaki szentkirályi gyökérhúzás?
Sziasztok
Holnap lesz 2 szabadnapom (aug19,20) és gondoltam elmegyek a szentkirályiba fogat húzni, azaz gyökeret, sajnos a fog már nincs meg.
De valahol egyszer olvastam, h nem tanácsos egyedül menni, ne h rosszul legyek hazafele.
Nem tudom, h varrni fogják.e, de nagyon félek. 1 hete már fájdalomcsillapítón élek kb, és az is ott van, h utána aug 20, ünnep.
Merjek elmenni holnap reggel egyedül? Így ünnep előtt? Vagy inkább majd "kérjek" 1 napot a melóban? (csak nemrég kezdtem ott újként)
Köszönöm!
Amúgy a szentkirályi szájsebészetről véleményetek?
Lehet, h be van gyulladva a fogam, és azért fáj? akkor fog hatni a szuri? gyökérkezelésnél nem hatott.
Hát őszinte leszek, cseréld le a dokidat! :-(
Aki fogfájásnál (tehát nem csak ellenőrzésre akarnál menni) közli veled, hogy szenvedj még nyugodtan 3 hetet (ezzel az időpont adással burkoltan ezt mondta ki).
Próbálj meg szerezni Dalacint és Cataflam V-t. Háziorvos is felírhatja, vagy hívd vissza ezt a nagytudású dokit, hogy legalább a gyulladás (fájdalom) enyhítésében segítsen.
Igen, kihúzták, meg sem éreztem. Nagyon ügyes, profi volt a doki:)
Most újra kéne mennem oda, bölcsességfog húzásra, de nagyon félek. :( szerencsére nem fáj ez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!