Fáj a fogam de naygoooooon felek f@@ orvostól?
2010 ben szombaton elkezdet iszonyatosan nyilalni a fogam mentünk ügyeletre budapestre küldöt de oda nem mentünk irt fel gyógyszert nurofent azt be vettem nem fájt egész 2015 ig ma elkezdet fájni de nem ugy hanem mintha valaki folyton megállás nélkül az ujjával utögetné a hátadat de nem erőböl
a fogam tiszta fekete
van benne étel maradék de félek kiszedni
hátsó fog
a fogorvostol nagyon félek 1szer voltam de nem merte megcsinálni mert elájulok
több rossz fogam van
de én fogorvoshoz nem megyek az se érdekel ha nem lesz fogam
altatáos fogorvoshoz is küldtek ode bese tettem a lába
kicsit szédülök
az arcom nincs megdakadtva
1-3 órája van igy
mi bajom lehet házilag kezeéni hogy lehet
a szivem vagy 1000rel dobog
a kezem is gyorsan jár ezért nem irok szepén
13 f
Evente minimum ketszer ajanlatos elmenni fogorvoshoz.
Szuleid nincsenek, hogy elvigyenek??
Figyi, ha ennyire rettegsz (alaptalanul!!) akkor valahol megerdemled, hogy mar ennyire szetmenjenek a fogaid.
Menjel el szepen a dokihoz, CSAK jobb lehet, hidd el!
:(
szüleimmel mentem
mit tudok tenni hogy ne fájjon
pszihológust fel kell keresnünk
(fogorvos mondta)
kedves szülőket jól seggbe kellene rúgni!
kérdező, te meg találd meg végre a tökeidet és menj el fogorvoshoz a rinyálás helyett!
nem tudok elmenni mert nagyon félek nem véletlenül mondta a fogorvoshogy mennyet elmeorovoshoz
nem csak eza problémám van az agyamal
mivel enyhithetnem a faajdalmat
A füled a fogadtól fáj.
Majd fiatal felnőttként a szétrohadt fogaiddal a szádban ne csodálkozz, ha nem lesznek barátaid, barátnőd, és legfőképpen munkád. Lesz helyette fájdalom, nem evés, gennyes gyulladás a szádban. Magától nem fog rendbe jönni egyetlen rossz fog sem. Csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!