Hátsó fog húzás utáni napon a nyelvemen fehér nagyon fájó 3 mm-es seb mitől lehet?
Figyelt kérdés
Az oldalsó részén van a nyelvemnek, ahol volt a fog. A torkomig lesugárzik a fájdalom.2015. júl. 28. 21:58
1/3 Antalbaba válasza:
Megsérülhetett a húzás alatt, vagy amíg zsibbadt beleharaphattál. Vagy vmi fertőzés. Vagy menj vissza és mutasd meg, adjanak rá vmi ecsetelőt, legalább ne fájjon...
2/3 anonim válasza:
Nem ettél míg zsibbadt volt a szád? Én ettem még kicsit zsibbadt állapotban és össze-vissza harapdáltam a számat belül, csak a zsibbadás kiállta után éreztem a fájdalmat.
Öblögess Phlogosol oldattal ha attól van, ez pár nap alatt rendbehozza.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem ettem a zsibbadás alatt. Köszönöm a válaszokat, már ecsetelem.
2015. júl. 29. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!