Hogy kell fogorvostól elköszönni?
Figyelt kérdés
Azért egy Viszont látásra furán venné ki magát...2015. júl. 8. 05:52
2/7 anonim válasza:
Nem fura, hiszen félévente, vagy évente menni kell hozzá, megnézetni a fogakat és fogköveket leszedetni, tehát a viszontlátásra megfelelő.
4/7 anonim válasza:
"Hello Doki!" és "Köszönöm, hamarosan találkozunk! Sziasztok!"
Amikor Teljesen és Véglegesen helyreállítottam az Összes fogamat, ... (fogaimat?! xdDD azok nincsenek HÁLA ISTENNEK) .. szóval, amikor teljesen átálltam implantátumokra, már alap szinten is heti 3x voltam fogásznál vagy fogász csapatok kezében, ez időszakosan felment 5 nap/ 7-9 alkalomra és a végén 10-11 nap alatt 14-16 alkalomra. Úgy dobtam be magam a fogászati székekbe, mintha a kocsiba, vagy a gép elé huppantam volna be. 15-20 dokit, keresztnevükön szólítottam. Mondjuk hagytam is ott annyi pénzt, hogy a nullákat ... xdDD És megmaradt "Velük" a barátság! 30F
6/7 anonim válasza:
Miért fura? Én is úgy köszönök el, pedig én is elég régóta és heti rendszerességgel járok, de mivel nem vagyunk amúgy ismerősök, meg nem mondta senki, hogy tegeződhetünk, más választás nincsen..:D
7/7 anonim válasza:
Egyaltalan nem fura, miért hogy köszönnél neki :D helló??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!