Valamelyik nap vettem észre hogy lyuk van az egyik fogamon. Nem fáj szerencsére. Nagyon írtózom a fogorvostól. Nagyon muszály elmenni vagy ennek már mindegy? (kép)
2015. júl. 7. 06:32
1/7 anonim válasza:
Igen, nagyon muszáj elmenni, ezt még meg lehet menteni, ha nem mész, akkor széttöredezik és szájsebészet lesz a vége. Helyedben már ma elmennék fogorvoshoz.
2/7 anonim válasza:
Már csak azért sem mindegy, mert előbb-utóbb pokolian fog fájni, ha a szuvasodás eléri a dentint. Addig menj, míg nem fáj, és addig nem fog fájni a kezelés sem, mert el fog zsibbadni.
3/7 anonim válasza:
Nem értem, hogy egy fiatal 17 éves tini lánynak miért rohadnak már a fogai?! Ennyire nem érdekel téged a saját egészséged? Irány a fogászat!
4/7 A kérdező kommentje:
Nem rohadnak a fogaim '-'
2015. júl. 7. 20:10
5/7 anonim válasza:
Az a fog nagyon csúnyán lyukas. Ha tegnap mentél volna az is késő lenne. Tehát igen muszáj menni.
Ha szerencséd van most megúszod egy töméssel ha nem gyökérkezelés is lehet belőle.
6/7 anonim válasza:
Voltál fogorvosnál? Mit csinált a fogaddal? :)
7/7 anonim válasza:
Szia képzeld nekem is betömték a fogamat.hát nem egy leány álom,elég régi kérdés de azóta remélem elmentél:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!