Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire természetes a bölcses...

Mennyire természetes a bölcsesség fog?

Figyelt kérdés
Egyáltalán szükségünk van rá? Mért jön ki amikor van rengeteg fogunk, mért akar előbújni? :) Ezzel problémákat okozva a többi fognak, állcsontnak és az ínynek sokszor! Inkább több vele a gond sem mint hogy hasznos lenne!?

2015. jún. 3. 16:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

De azt azért ugye tudod hogy a darwini evolúció elmélet megdőlt már jó pár éve?

Vagy nem olvasol tudományos cikkeket? :)

A magyarok kicsit túl ragaszkodóak, ezért nem tudnak az újdonságokról, de ez nem baj, pont ezért maradtunk meg minden körülmények között mert olyanok vagyunk amilyenek.

Bárki bármit mond, erős és okos nép vagyunk.

Látom sokat tudsz a fogakról, na tőled is tanultam valamit :)

2015. jún. 4. 13:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Amúgy te fogorvos vagy, vagy neked a szakmád a fogakkal, esetleg csontozattal kapcsolatos? Mert elég sokat tudsz, és ez tényleg érdekes téma, elnézést ha túl kíváncsi vagyok.
2015. jún. 4. 13:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Azt még elmondom, hogy ezek a tanulmányok is csak általánosítások, én nem iszok energiaitalt, sem gyorskajákat, az ételt a nekedterem-ről rendelem, ahol jó kis házi dolgok vannak, de egyedül is meg tudom termelni magamnak, és a barátaim is ilyenek. Szóval ezek a tanulmányok maximum a társadalom egy kis részére igazak.
2015. jún. 4. 14:01
 14/18 anonim ***** válasza:

Szó sincs Darwinról. Az ő evolúciós elmélete a fajok eredetéről szól, amit bár nem lehet szentírásnak tekinteni, de az alapvető elgondolásai igaznak bizonyultak. Erre építkezik a mai evolúció fogalma. Amúgy egyáltalán nem dőlt meg az elmélete, csak javítgatásokra szorult és még most is nagy kérdőjelek vannak benne. Amit a mai tudományos cikkekben leírnak, ugyan úgy csak találgatások bizonyíték híján (nem könnyű 4,54 milliárd év távlatában bizonyítékot találni az evolúcióra)

[link]

"Azt még elmondom, hogy ezek a tanulmányok is csak általánosítások, én nem iszok energiaitalt, sem gyorskajákat, az ételt a nekedterem-ről rendelem, ahol jó kis házi dolgok vannak, de egyedül is meg tudom termelni magamnak, és a barátaim is ilyenek. Szóval ezek a tanulmányok maximum a társadalom egy kis részére igazak."

Törzsfejlődés, nem egyedfejlődés. Ez a folyamat onnan indult, hogy egyszer valaki feltalálta a tüzet és megsütötte a nyers húst. Így az sokkal finomabb és puhább lett.

2015. jún. 4. 15:10
 15/18 anonim ***** válasza:

Na igaz.......

Javítgatások meg kérdőjelek...

Nem adsz magánórákat? :)

Biztos jó lehet veled beszélni.

De még nem válaszoltál arra hogy mivel foglalkozol :)

Van valami közöd esetleg laboratóriumi vagy bármilyen más biosszal kapcsolatos dologhoz?

2015. jún. 5. 05:52
 16/18 anonim ***** válasza:

"Törzsfejlődés, nem egyedfejlődés. Ez a folyamat onnan indult, hogy egyszer valaki feltalálta a tüzet és megsütötte a nyers húst. Így az sokkal finomabb és puhább lett."

Te tényleg így gondolkodsz a tűz feltalálásáról? o.ö

Amúgy imádnivaló a stílusod, mondták már?? :DD

2015. jún. 5. 05:56
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem adok magánórákat, nem vagyok tanár (bár több is van a családban). Meglepő módon dental higiénikus és fogászati asszisztens vagyok, de sok emberrel dolgoztam már együtt és ragadt rám valami. A biosz meg a többi inkább a hobbym.

"Te tényleg így gondolkodsz a tűz feltalálásáról? o.ö" Hogyan gondolkozzak másképp? Nem mintha rossz dolog lett volna a tűz feltalálása, de a hús megsütése megváltoztatta az étkezési szokásokat, így a fogazatra is kihatott.

"Amúgy imádnivaló a stílusod, mondták már?? :DD" xD Még nem, de köszi :) Ez a stílusom általában akkor jön elő ha meló után még mindig pörög az agyam és ki akarok oktatni valakit. Van aki sértésnek veszi, van aki meg csak röhög rajta :D

2015. jún. 9. 10:48
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem, ez tényleg jó, de a magyar azért szerintem a temperamentumosabb népek közé tartozik (már ha a némethez viszonyítjuk), csak mi hosszabb időre besértődünk a másikon mint mondjuk .. mittudom én, a spanyolok.

Okos is vagy, spiritusz is van benned, mit akarsz még :P

2015. jún. 10. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!