Mano.o kérdése:
Foghúzás utáni fájdalom?
Figyelt kérdés
Ma kihuztak a gennyes fogamat de ugyanannyira faj a helye fejemre.luktet ez normalis?2015. jan. 19. 19:20
1/12 anonim válasza:
Hát ha nagyon be volt gyulladva, akkor sajnos igen.
De ha ez 2-3 nap alatt nem javul, menj vissza.
Írt fel vmit a doki?
2/12 anonim válasza:
Igen. Az enyém nem volt gennyes, de beletört és sokáig kellett fűrészelni, meg kiszedegetni. Nekem még az ötödik napon is eléggé fájt, utána kezdett javulni.
3/12 anonim válasza:
Gennyes fog se kell hozzá, teljesen normális, hogy utána akár napokig érzékeny,fájdalmas a terület.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem irt semmit, fajdalom csillapitot vettem be de meg a fej fajasomat sem veszi ki ugyanugy luktet azon az oldalon
2015. jan. 19. 19:46
5/12 A kérdező kommentje:
Eeffelee bedduzadtam es rettenetesen faj
2015. jan. 20. 05:37
6/12 anonim válasza:
Menj vissza a fogorvoshoz, szerintem kell rá Dalacin, hogy lemenjen a gyulladás és jegeld az arcod, vagy tegyél rá hideg vizes borogatást.
7/12 anonim válasza:
Fura, hogy gennyesen gyulladt fog húzása után nem kaptál antibiotikumot...
8/12 A kérdező kommentje:
Orvoshoz tudtam menni, augmentint írt , éjjel ia jegeltem és továbbra is.
2015. jan. 20. 14:01
9/12 A kérdező kommentje:
Semmi sem valtozott visszamenten bennt maradt a gyokereket valaszto csont azt kiszedte elveg lekell mennie a gyulladasnak
2015. jan. 22. 12:33
10/12 anonim válasza:
Uhh...hát ha nagyobb csont maradt benne akkor 99%, hogy eddig az volt a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!