Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Meddig normális a fájdalom...

Meddig normális a fájdalom foghúzás után?

Figyelt kérdés
Csütörtökön húzták ki, jobb alsó 6-os, be volt gyulladva. Az első este a poklok pokla volt, de még mindig jobban fáj, mint amennyire a fogam fájt... A fogam helye, az előtte és utána lévő fog, az állkapcsom alatt a nyakam, az érzéstelenítő helye, és szájzáram is van, bár nem olyan vészes. Nem kéne visszamenni az orvoshoz, vagy ez normális? Azt olvastam, hogy írnak fel antibiotikumot, de én nem kaptam, ez baj?
2014. aug. 24. 07:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nagyon gyulladt volt, akkor kell antibiotikum, ennyire nem szabadna már fájnia. Nekem húzás után mindig csak egyszer kellett bevenni fájdalomcsillapítót, amikor kiállt a zsibbadás akkor fájt, de általában másnapra már csak a seb helye kissé, menj vissza a dokihoz.
2014. aug. 24. 07:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem minimálisan fájt csak húzás után, gyógyszer se kellett. Menj vissza.
2014. aug. 24. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!