Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghúzás után hány napig...

Foghúzás után hány napig normális a fájdalom?

Figyelt kérdés
Csütörtökön kihúzták a bal alsó 6-os fogamat. Még ma reggel is úgy keltem hogy fájdalomcsillapítót kellett bevennem mert fájt a helye, pedig már tegnap este mintha tompulni kezdett volna a fájdalom. Meddig normális hogy fáj a helye? Most húzták először a fogam.

2014. aug. 2. 08:46
 1/4 anonim ***** válasza:
2-3 hétig teljesen normális, ha fáj, vagy érzékeny.
2014. aug. 2. 09:52
 2/4 anonim válasza:

Szerintem egy-két nap a normális. Én legalábbis így tudom.

Nekem délután húzták a fogam, estére ment ki az érzéstelenítő hatása, akkor elkezdett fájni. Vettem be fájdalomcsillapítót, korán lefeküdtem és reggelre már semmi bajom se volt. Szerintem nekem iszonyat szerencsém volt, mert az orvos normálisan húzta ki a fogam, és nem lett semmi bonyodalom később belőle.

2014. aug. 2. 10:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Még most is fáj kegyetlrnül. Változatlanul csak a fájdalomcsillapítót kapkodom. Elég könnyedén kikapta a doki a fogam és nem tört bele a gyökere sem, mondta hogy minden kijött. Viszont felhívta rá a figyelmem hogy mehetett bele fogszilánk de azt ne piszkáljam majd kidolgozza az ínyem. Már nem tudom mit csináljak, elviselhetetlen a fájdalom. Nem tünik úgy mintha be lenne gyulladva...szépen gyógyul.
2014. aug. 3. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy és milyen állapotban volt a fog?

Ha ennyire fáj, menj vissza, lehet, hogy begyulladt a fogágy.

2014. aug. 4. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!