Problémás, dupla foghúzás utáni tapasztalatok?
Voltam olyan bátor, hogy tegnap kihúzattam 2 eltávolításra ítélt fogamat is, mivel egy fogíven volt a kettő (bal alsó 5 és 7) és így praktikus, meg amúgy sem szerettem volna, ha sokáig húzódik a dolog, hamarabb elkészülhet a pótlás, stb.
Az 5-ös kicsit problémás volt, mert nem fért ki, ott luxatort kellett használni a szájsebésznek, rendesen meg is gyötörte és a dupla ultracain ellenére nagyon a határán volt a tűrőképességemnek, de végül kijött szerencsére. A 7-es már sima ügy volt, annak több helye volt.
Utána a vérzés hamar elállt, fájdalom sem volt egész este/délután, de most hajnalban egy kellemetlen tompa fájdalom ébresztett és csak most akar múlni egy algoflex után.
Természetesen a sebet nem piszkálom, nem öblögetek, betartok minden szabályt.
Kérdésem, hogy másnak vannak-e tapasztalatai ezzel kapcsolatban, hogy mennyire lehet megszenvedni ezekkel a dupla húzásokkal?
Persze, nem vagyok meglepődve én sem. Viszont már most sokkal jobb, pedig már tuti elmúlt a fájdalomcsillapító hatása is.
Neked amúgy hogy húztak egyszerre két különböző oldalon? Gondolom nem két különböző oldalon lévő alsó volt, mert tilos egyszerre alul mindkét oldalt érzésteleníteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!