Egyszerre kettő gyökérkezelés?!
Iszonyatosan be volt gyulladva a fogam, egyszerre az alsó és a felső is lüktetett, ha a szájpadlásomra tettem az ujjam érezni lehetett a pulzusom. A cataflam sem hatott már. ELmentem az Akácfa utcai nonstop ügyeletre, és a nő beadott 4 szurit, de egyik se hatott!
Majd egyszerre két fogam akarta gyökérkezelni, és el is kezdte,csak a nagy fájdalom miatt (amikor a tűket levezette a gyökércsatornába) abba kellett hagyni.
Így az egyikbe (alsú rágó) depulpint, azaz idegölőt rakott és lefedte ideiglenes töméssel, a felsőbe gyógytömést rakott és azt is befedte olyan töméssel.
Olyan fájdalmas volt mindez, hogy utána sokkot kaptam a rendelő előtt. Nem szeretnék visszamenni oda, de az sztk-s nő csak 1 hétre rá tud fogadni.
1 hétből még van hátra 4 nap, és elkezdett fájni az idegölős fogam.
Normális, amit csinált? És csak a második alkalommal írt fel antibiotikumot, szóval azt még most is szedem, mert a gyulladás még mindig tart. :((
Normális. Nem kis cucc két fogat egyszerre kezelni, de gondolom, mihamarabb túl akart tenni téged a fájdalmon.
Amúgy akkor kellett volna vinnyognod, mikor hagytad elrohadni a fogaidat.
hát igazából nincs elrohadva, egy teljesen egészséges fog fölött alakult ki a gyulladás kb egyik napról a másikra.
A másik fog pedig, az alsó,tömve volt, és elvileg a tömés alatt alakult ki valami. Hm hm..
Az idegölő-re nem mondott semmit, mármint hogy meddig lehet bent msximum. :(
De nekem az volt az elképzelésem, hogy először megpróbálják levitetni a gyulladást és utána kezdenek vele valamit. RÁadásul mint utólag megtudtam, azért nem hatott a 4 injekció, mert nem jó csatornába adta be. Azt a fájdalmat nem kívánom senkinek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!