Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökérkezelés után be van...

Gyökérkezelés után be van dagadva, még mindig zsibbad?

Figyelt kérdés

Ez normális? Felhívjam holnap délelőtt a fogorvosomat?

Ma délelőtt volt gyökérkezelve, erősebb fájdalmat nem érzek, a fogam csak akk fáj egy icipicit ha megkocogtatom, az ínyem is csak akkor fáj ha nyomkodom (2x kaptam érzéstelenítőt az valószínűleg ettől fáj) Nem nagyon van bedagadva, de azért kitapintható, és nem nyílik ki nagyra a szám.

2015. jan. 8. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Kaptál a fogadba gyógyszeres tömést?

Mert ha igen, várd meg az éjszakát, ha minden jól megy, reggelre lecsitul, én ugyanezt játszottam nemrég. Este lüktetett, mint állat és iszonyat érzékeny volt, másnapra rendbejött.

De erre amúgy a fogdokid nem adott valami infót, hogy mikor/hogyan éred el, ha baj van, vagy menj vissza másnap, ha beduzzad? Mert engem minden gyökérkezelés után ellát ilyen infókkal.

2015. jan. 8. 20:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincs betömve a fogam, teljesen nyitva hagyta. Információkkal pedig egyáltalán nem látott el mit, hogy csináljak ha valami baj van. Az orvosi rendelő száma meg van, azt tudom felhívni holnap, de most néztem meg és csak délután rendel... Holnap délutánig bármi történhet még a fogammal nem, komolyabb baj is lehet belőle? :(
2015. jan. 8. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát, ha nyitva hagyta, akkor nem is tud vele mit csinálni :( Amit én írtam, az a tömés utáni esetekre vonatkozott.

Erre azt szokta mondani, hogy szivogassam (én meg azt szoktam gondolni, hogy elég szívás ez így, mert állandóan eltömődik :( )

Ha tovább duzzad, akkor mindenképp menj vissza holnap délután (hátha tud segíteni vagy mondani vmi okosat és nem kell végigszenvedned a hétvégét), ha meg lecsitul, úgyis megnyugszol Te is...

2015. jan. 8. 21:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem fáj meg semmi, szóval nem szenvedek vele, csak akkor fáj egy nagyon minimálisan ha mozgatom a számat, de nem is a fogam, vagy az ínyem fáj hanem a szám ahol be van dagadva. És az sem szenvedősen fáj csak kicsit kellemetlen ha mozgatom. Csak azért írtam ki a kérdést, mert meg vagyok ilyedve, nehogy nagyobb baj történjen, esetleg gyulladt legyen, és azért dagadt fel a szám. De köszönöm a választ, holnap felhívom akkor a fogdokit
2015. jan. 8. 21:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Na, megkérdezhetem, mi lett végül?
2015. jan. 9. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!