Reggelre feldagadt az ínyem, de csak kis helyen, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elől, a 2 első fogam között dagadt fel az ínyem.
Mind2 első fogam gyökérkezelve volt, lehet azokkal lett valami vagy magától majd elmúlik a dagadás?
2015. jan. 4. 07:27
1/7 anonim válasza:
Menj el orvoshoz ilyen virus van most. Nem mesz el orvoshoz az egesz be fog tagadni es enni se fogsz tudni majd verezni is fog. Nekem is volt. Fogsz ra kapni kenocsot egy 7ig kenegetni kell napi 3szor.
2/7 anonim válasza:
Lehet a fogadtól is, ha van Phlogosolod, akkor ecseteld be vele, és öblögess naponta háromszor, ha nem javul, akkor menj el fogászatra.
3/7 A kérdező kommentje:
Már kisebb a duzzanat mint reggel, várok még vele remélem eltűnik
2015. jan. 4. 11:44
5/7 A kérdező kommentje:
Visszaált normál üzemmódba :D
Egyébként ha már itt vagyok megkérdem, hogy vajon miért fekete az ínyem teteje, vagyis ott ahol talákozik a fogammal....
Gyökérkezelve volt az első 2 fogam, és az egyik fogam felett feketeség van, nem fáj egyébként, hőmérsékletre sem érzékeny, de mégis csúnya hogy fekete.... csak akkor látszik ha nagyon nevetek, de mégis...
2015. jan. 5. 18:01
6/7 anonim válasza:
Elkebzelesem sincs hogy az mitol lehet
7/7 anonim válasza:
Szaszusi!
Ilyen vírus van most? nem is hallottam róla, itt sem írt senki ilyet, de most nekem is fáj az ínyem pár napja az egyik gyökérkezelt fogamnál és még mellette is a szabad íny, milyen kenőcsöt adtak rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!