Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szabad-e gyökérkezelés után...

Marci Szabó kérdése:

Szabad-e gyökérkezelés után fájnia a fognak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma reggel voltam a fogorvosnál, mert már 2. éjszaka nem tudtam aludni, olyan fájdalom volt a jobb felső 3-as fogamban. Ott helyben meg is gyökérkezelték, utána egész nap alig éreztem valamit, most este viszont elkezdett fájni. Egy 10-es skálás 3-asra értékelném. Mit ajánlotok? Ez normális? Előre is köszönöm!
2014. dec. 23. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Kicsit fájhat, hisz csak megpiszkálták. Holnapra csökkennie kell. Ha jobban fáj, akkor gáz van.
2014. dec. 23. 19:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit fájhat, akár pár napig is. Ha rosszabbodna a fájdalom vagy pár nap alatt sem múlik el, netán pukli lesz az ínyeden, feldagad..akkor vissza kell menned előbb, mint amire az időpontod szól.
2014. dec. 23. 20:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, jobb felső 6-os az ami fáj. Köszi a kommenteket, megnyugodtam.
2014. dec. 23. 21:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is nemrég voltam kezelésen és mondta nekem a doki hogy 2-3 napig érezhetek fájdalmat, ráharapáskor lehet picivel erősebb is a fájdalom, de ha lüktetni kezd és elég erősen fáj és nem enyhül 3 nap után akkor menjek vissza azonnal.
2015. febr. 3. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!