Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit fog velem csinálni a...

Mit fog velem csinálni a fogszabályozáson, ha elégedettlenként megyek vissza?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, másfél éve vették le az állandó fogszabályzómat, előtte éjszakai volt és utána is kaptam éjszakára sínt, hogy ne álljanak vissza a fogaim, de az eltört és akkor a doktornő azt mondta nem kell pótolni. Mostanra kb 1,5 mm-es rés lett a metszőfogaim közt, és felhívtam a dokit, hogy nem vagyok teljesen megelégedve az eredménnyel, és azt mondta szülővel menjek vissza, holott eddig be se engedte anyát a rendelőbe. Vajon miért kell jönnie?? Mi ilyenkor a dolgok menete?

2015. jan. 12. 22:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Még nem vagy 18 éves, ha valami jogi következménye lenne a dolgoknak, akkor csak a szülő, gondviselő intézkedhet (még), vagy a doktornő azt gondolja, hogy anyukád fogja kifizetni a további költségeket, mert lehet, hogy sokba kerül...
2015. jan. 13. 13:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. :)
2015. jan. 13. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!