Van más megoldás is a fogszabályozáson kívül?
Figyelt kérdés
az a helyzet hogy a szemfogam az ínyemre nőtt remélem értitek mire gondolok és nagyon zavar van fogszabályozóm 2éve de semmmit nem ment lejebb (éjszakai fogszabályozó). Nagyon zavar nem merek nevetni társaságban beszéd közben mindig a szám elé teszem a kezem :S valami más megoldás?
16 L
2011. szept. 8. 19:49
2/6 anonim válasza:
sztem 16 évesen már rég nem kellene éjszakai fogszabályzót hordanod....ilyenkor az már nem ér semmit... Menj el egy fogszabályzó szakorvoshoz, ő majd elmondja h mi a teendő...
3/6 A kérdező kommentje:
de hát rendszeresen járok húzatni :S szerintetek az állandó fogszabályzó jobb lenne? és hány év lenne még lehúzná?
2011. szept. 9. 15:21
4/6 anonim válasza:
A 2. vagyok. Én 10 évesen kaptam éjszakait. Rendszeresen jártam húzatni, de nem hogy jobb, még rosszabb lett a fogam. És most 14 évesen rakattuk fel az állandót. 4 évig szenvedtem az éjszakaival, hiába...
2 hete van fent az állandóm, és már most látni hogy alakult...Szóval nagyon ajánlom h ha szüséges rakass fel állandót, mert egyáltalán nem pénzkidobás...
5/6 anonim válasza:
Az állandó fogszabályozó lesz a megoldás, 16 éves korban még egészen jól alakulnak a fogak és szerintem (de ezt az orvos pontosabban be tudja lőni) 1 - 1.5 év bőven elég lesz, hogy helyrejöjjön. Utána még lehet, hogy egy ideig éjszakait kell majd hordanod, ha rendbejött. De önmagában az éjszakai nem sokat ér, nekem is volt anno.
6/6 anonim válasza:
Nekem az éjszakai 1 év alatt tökéletesen helyre hozta a fogaim 10 évesen. A gond az, hogy ahogy nőttek szét mentek, de ez az én hibám , mert hanyagoltam a fogászatra járást, hogy folyamatosan állítsák, és évek óta nem is használtam. Most fogok újat csináltatni, éjszakait, én is 16 vagyok. Az, hogy működik-e az éjszakai, nem a korodon, hanem a problémán múlik. Ha valakinek nem használt 12 évesen, akkor jól tette, hogy állandót kért, mert most se használna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!