A pénz miatt van manapság ekkora hangsúly a felnőttkori fogszabályozáson?
Egyre fontosabbnak tartják a fogszabályozást, mennyire fontos a felnőttkori szabályozás is. pl már olyat is állítanak, hogy térdfájdalmakkal is összefügghet [link]
De tudjuk, hogy azért még nem tudták bebizonyítani.
A fogszabályozás felnőttkorban nagyon drága dolog, nagyon nagy pénzek vannak benne, szerintem ezért fektetnek ekkora hangsúlyt rá manapság. Régen is nagyon sok ember leélte az életét boldogan rossz harapással. Minkét nagymamám, anyukám, nagyon súlyos harapási rendellenessége volt és esztétikán kívül semmi baj nem voltak a fogaival, nem volt fogágybetegségük, nem fájt semmijük stb. Nem is hallottak olyanról, hogy felnőttkori fogszabályozás.
Nem csak a fogakban, de sok minden másban is megnőtt a külsőségek fontossága a legtöbb ember szemében. Régebben másban sem voltak ennyire a külsőségek rabjai az emberek.
Ez persze jó üzlet azoknak, akik ilyen területen dolgoznak, pl. a fogszabályzós fogorvosoknak is.
Persze, én is ezt írtam.
Nyilván van rá kereslet, ezért sokaknak erre épül az üzlete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!