Mit tehetnék az ellen h ne romoljanak ennyire a fogaim?
Nálam is ez a helyzet. Én 23 vagyok, de már több fogam hiányzik. Most megyek fogpótlásra, és szinte minden fogamban tömés van. Volt, hogy egy fogammal 1 évig jártam kezelésre, mégis húzás lett a vége. Ráadásul minden egyes foghúzásom feltárással végződött, mert annyi törnek is, meg a gyökerük is meg van csavarodva. És hiába mosom, állandóan újabb lyukak jelennek meg rajta.
A legjobb fogkrém egyébként az Elmex, ez nálam is kissé lelassította a dolgokat. De én már beletörődtem, hogy műfogsorom lesz...brühü
Én javaslom az FLP álltal forgalmazott BRIGHT nevü fogkrémet,calcium bevitelére a Natur Min-t, vagy a Forever calciumot....Ne rágózz! Egyél lúgosabb ételeket, ha nem vagy vesekő érzékeny.A szervezet ellugosítása egyébként is rákmegelőző hatást vált ki.
Viszont ne essünk át a ,,ló másik oldalára" sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!