Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért? Miért épp én? Mit...

Miért? Miért épp én? Mit tehetnék ellene? Segíts!

Figyelt kérdés

a fogaim állandóan romlanak, hiába használok fogselymet, fogkrémet és szájvizet és legalább napi 20 percet töltök fogmosással. Járok mindig ellenőrzésre és alig eszem édességet.De mindig van egy kezdődő szuvasodásom, most épp nincs, de begyulladt az ínyem (huzat miatt, és épp az a fogam érzékenyebb mint a többi, felső 2-tes)és kezeltetnem kell miatta a fogamat és nagyon remélem,hogy nem kell majd kihúzni, mert akkor én meghalok :( . Már 12 fogam be van tömve, ha nem több és már egy ki is van húzva és nagyon zavar ez engem:( :( :( annyira szomorú vagyok miatta, pedig én mindent megteszek , hogy védjem, ápoljam őket :( mit tegyek? nem akarok még több tömést és műfogakat! :( lehet még a barátom is elhagy ez miatt :(

köszi

19/L

2011. máj. 19. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Elõfordulhat, hogy a tàplàlkozàsodban hiànyod van és keveset ràgsz. Az sem jó, ha ilyen sokàig mosod a fogaidat.
2011. máj. 19. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Beszélj az orvosoddal erről, biztos ajánl valamit!

Szedj fluor tablettát!

2011. máj. 19. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Elmex gél heti 2x!
2011. máj. 19. 23:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Én a saját hülyeségem miatt szívok a fogaimmal, pénteken lett beragasztva a végleges koronám előre, 2 fogamat kellett pótolni, hátul pedig még lesz egy pótlás, arra most gyűjötk, közben csináltatom a sokadik tömésemet, és még csak 20(F) éves vagyok.

Sajnos ha rendes ápolás melett is ilyen rosszak a fogaid, szerintem nem sok mindent tudsz tenni. Genetika is közrejátszhat, hogy ilyen rossz fogaid vannak. Beszélj fogorvossal vagy dentálhigiénikussal, hátha van ötletük.

2011. máj. 21. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!