Miért parázok folyton attól, hogy kihullanak a fogaim? 15/F
egyes, hű maradtál a nevedhez :P
Amúgy nem tudom kérdező.. talán még gyerekkori emlék lehet, hoyg mikor mostad akkor közbe eshetett ki, és ezért is gondolsz ezért rá... szerinted?
Én is így vagyok ezzel, csak nekem rémálomként jön elő. :( Volt, hogy az éjszaka közepén arra riadtam, hogy megnézzem, meg vannak-e még a fogaim. Biztos, hogy valami stressz/szorongás áll a háttérben, de hogy mi, azt nem tudom.
23/L
Régen én is álmodtam ezzel, és elég szkeptikus vagyok az álomképek értelmezésével kapcsolatban, de az egyik könyv számomra telibe találta a dolog szimbolikáját:
"Ha valaki álmában attól fél, hogy kihullanak a fogai, akkor arról a szorongásról van szó, hogy megöregszik és nem lesz többé kívánatos..."
Akkoriban állandóan azzal voltam elfoglalva, hogy tetszem-e. De ez könnyen lehet, hogy csak rám igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!