Miért ilyen a fogam, és miért lyukad ki folyton?
Előrebocsátom, hogy szoktam mosni!
Az első fogaim teljesen el vannak vékonyodva, az aljuk kimondottan éles és áttetsző. Nem is egyenes, mintha lepattognának az aljáról mikrométeres darabkák, vagy nem tudom.
Ezen kívül brutális módon szuvasodnak. Frontálisan is! Nagyon ronda, de még nem mertem vele elmenni orvoshoz. Több a lyukas fogam, mint az ép. Egyet húzni is kéne. És még csak 19 éves vagyok!
Annyira szégyellem az orvos előtt is. Biztos azt hiszi, hogy életemben nem mostam fogat, azoknak néz így ki!!!
Ha lenne pénzem, inkább kihúzatnám mindet, és koronákat csináltatnék, de nincs. :(
Nem, az elektromos fogkefe pusztán kényelmi szempontból lehet előnyös, különben nagyjából olyan hatékonysággal tisztít, mint a sima manuális. A fogközi helyekbe a sörték nem tudnak behatolni, azokat csak fogselyemmel lehet tisztítani. Ez heti minimum kétszeri alkalmat jelent, persze a legjobb, ha napi szinten használjuk.
Orvos előtt meg nincs mit szégyellned egyébként, ez a munkája, látott ő már néhány szájat életében, hidd el, hogy nem a tiéd a legrosszabb sőt, inkább csak az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!