Esztétikai okokból korona az első fogakra?
Figyelt kérdés
Minden esetben gyökérkezelni a fogakat korona előtt? Az orvosom gyökérkezelni akarja őket... én nem értek hozzá... eléggé össze-vissza állnak és kicsit elszíneződött is kettő.. azt mondja 6 fogat kellene megcsinálni, hogy szép legyen a mosolyom... Valaki ért hozzá? Mit csináljak?2014. okt. 14. 10:18
1/5 anonim válasza:
Ha valaki ért hozzá, az a fogorvosod.
Ha nem bízol meg benne, akkor menj el egy másik orvoshoz és kérd ki annak a véleményét is.
2/5 anonim válasza:
Nem kötelező gyökérkezelni. Ha téged nem zavar esztétikailag, akkor ne csináltasd meg. Egy rakat kiadás csak és elöbb utóbb cserélni kell.
3/5 A kérdező kommentje:
Valamilyen megoldást mindenképpen szeretnék, mert sajnos esztétikailag elég zavaró. Volt fogszabályzóm is, de ugyanúgy visszaálltak. Csak azt nem értem miért kellene gyökérkezelni... ? van egy hátsó koronám azt például nem gyökérkezelték, pedig le is tört belőle egy darab..
2014. okt. 14. 10:43
4/5 anonim válasza:
Nem kell gyökérkezelni. Nyilván több bevétel neki és megelözi az esetleges késöbbi gyökérkezelést. Nekem is van egy nem gyökérkezelt koronás fogam.
5/5 anonim válasza:
egészségesek amúgy az első fogaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!