Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Első 4fogam korona lesz....

Első 4fogam korona lesz. Lehet egyesével is csináltatni különböző időpontokba?

Figyelt kérdés
Este kiesett a tömés felül elöl.De doki szabin van és aug.14.-re van időpontom legközelebbre (tömi sorba a lukasakat) . El lesz még addig a fogam igaz? Mert monda a doki pár hónapja még,hogy ezekhez hozzá se nyúl,mert nem lehet mit kezdeni velük,csak korona...Na de már most mivel drága egy db is,így tud egyszerre egyet csinálni?Mert alapjáraton azt bezséltük meg,hogy kettessével cseréli.De mivel kiesett a tömés,így ezt megcsináltatnám 3hét múlva.
2013. aug. 1. 09:22
 1/5 anonim ***** válasza:
De... nekem most nem tiszta, hogy az első 4 fogadra kerülne korona, igaz? (Csak mert közben írtál tömésekről is) Amin korona lesz, azt csiszolja, és ráhúzza! De!! Kérdés, hogy nem akar e húzni, az első 4 közül. Mert akkor csak műfog + korona megoldás jöhet szóba, ami egybe van!
2013. aug. 1. 09:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem nem akar húzni,4db koronáról beszélt ,amit kettessével csinálna.Semmi foghúzást nem mondott és műfogat se.
2013. aug. 1. 10:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor lehet külön-külön mindet is akár. Csak gondolom azért akarja kettesével, hogy ne kelljen mind a 4 "fogat" külön-külön rendelgetni! Meg ne kelljen 4-szer mintát venni.
2013. aug. 1. 10:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Én a szimmetriára gondoltam,hogy nem akarja,hogy felemás legyen hónapokig a számban,de igysem egyformák.Hát mindegy,megbeszélem akkor vele.Mivel ez kiesett töméses lett és azt mondta nem nyúl hozzá,így muszáj lesz megcsinálnia a koronát,mert nincsen még pénzünk egyszerre 2-re. Köszönöm,hogy írtál !
2013. aug. 1. 10:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Létezik olyan, hogy két szomszédos fog koronája össze van "növesztve", tehát olyan, mint egy híd, de csak két tagú. Nem tudom, miért jó ez, de biztos megvan az oka, amikor ez kell, és lehet, hogy épp ilyenre gondolt az orvos. Beszéld meg vele, hogy lehet-e pl. részletfizetést kérni.
2013. aug. 4. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!