Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül a korona egy...

Mennyibe kerül a korona egy fogra? Ha csináltatni szeretnék egy 8 tagból álló hidat, nem maszek orvosnál, kb. mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés
Porcelánból,nem műanyagból.
2010. jan. 11. 11:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez változó.Nálunk egy korona 15 e ft.De a szomszéd faluban pl:12 e ft.Ahová tartozol ott kell megkérdezni nálatok mennyibe kerül.
2010. jan. 11. 11:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2010. jan. 11. 11:59
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Ez totál mindegy, hogy maszek, vagy SZTK, mert államilag nem finanszírozott.

A 15eFt reális ár, az alatt nem valószínű, hogy porcelán, legalábbis nem a legjobb minőség, vagy még van más költség is.

2010. jan. 11. 12:17
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
A 15 000 elég olcsó. Nálunk 23 000/db, ezt még szorozd be nyolccal és kijön a valós ár.
2010. jan. 11. 20:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,szóval elég drága mulatság!
2010. jan. 12. 10:42
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Drága, és még csak nem is mulatság. :'D Asszem elég fájdalmas a híd megcsináltatása... gyűrűket húz a lecsiszolt fogadra, amiket egészen az ínyedbe tolja. Nem ijesztegetésből, te tényleg így van. De a fogak egészsége a legfontosabb. Ettől független ha hidad van, attól alul még romolhatnak a fogaid. Szerintem nagyon drága kezelés, és nem biztos, hogy miután leveszik a hidat, marad is fogad... mert alatta nagyon romlandóak a fogak.
2010. jan. 12. 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:

A fogorvos nem húz gyűrűt a fogadra,biztos "nagy szakértő",aki ezt írta,emiatt ne aggódj,és fájdalmat sem fogsz érezni,mert alanyi jogon jár az érzéstelenítés..

Amúgy 12000-től fölfelé van db-ja nagyjából.(Jah,és műanyagból manapság csak ideiglenes hídat készítenek)

2010. jan. 13. 13:44
 8/10 anonim válasza:
Tavaly 18 ezer Ft volt az én városomban, Budapesten általában több (először 22-t mondtak egy helyen, de végül nem ott csináltattam meg), azóta biztos emeltek. Nekem 13 db kellett, mélyen zsebbe kellett nyúlni. A porcelánra nincs TB-támogatás sajna, csak a műanyagra. De hát az egészségre muszáj költeni.
2011. jan. 10. 18:05
 9/10 anonim válasza:
Tudom ez sokat nem segit, de ha draganak tartanad, hat az USA-ban $700-1500 biztositas nelkul. Biztositassal kb. ennek a fele, ami meg mindig 2-3x tobb mint otthon.
2011. nov. 15. 00:10
 10/10 anonim válasza:
Szia! A fogorvosom Budapesten - kórházban, tb-re - nagyjából 50 ezer forintot saccolt per fogra. Azonban ezt a csúnya fémhíd nélküli megoldásra értette.
2012. jún. 27. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!