Volt már innen orvosnál rossz szájszag miatt valaki?
Figyelt kérdés
mik a tapasztalatok? hova küldött tovább az orvos? eredményes gyógyulás?2011. szept. 6. 23:10
1/4 anonim válasza:
Az emesztorendszeredet fogjak vizsgalni,a gyomrot!
2/4 anonim válasza:
Biztos. Nem olyan gáz. Szerintem az a gáz, ha hagyod így, ahogy van. Először fogorvos, nincs-e valami góc a szádban, aztán a háziorvos, aki biztos elküld ide, meg oda. (Füll, orr, gégész). És hát ha a gyomorszáj nem záródik rendesen, az is okozhatja, ha egyébként minden rendben van. Addig is tarts magadnál rágógumit. Az is csodákra képes!
3/4 Mamintee válasza:
Egyik ismerősömnek hasonló probléma miatt rendbe rakták a fogait, nem múlt el, aztán kiderült, hogy nyitott gyomorszája van. Kap rá gyogyót.
4/4 anonim válasza:
voltam, háziorvosnál (előtte már voltam fogorvosnál, nem fogászati eredetű a szájszagom)
a háziorvos elküldött:
- laborba
- fül-orr-gégészetre
- arcüregröntgenre
- gyomortükrözésre
Minden eredmény negatív, erre azt mondta, csak becsap a szervezetem és nincs is kellemetlen leheletem... egyébként van, és teljesen el vagyok keseredve, de senki nem tud segíteni, a háziorvosom is lezárta azzal a dolgot, hogy várjak, majd talán elmúlik :( de nem múlik el, és hiába rágózom, hiába mosok fogat, fogselymezek, interdentális fogkefét használok, szájvizet, semmi eredmény. Tovább élek a szájszagommal, de egyre inkább kirekesztődök a társadalomból.
Veled mi a helyzet a kérdés kiírása óta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!