Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lecsiszolt első fogakkal hogy...

Lecsiszolt első fogakkal hogy lehet egy hétig élni?

Figyelt kérdés

Jövőhét hétfőn fogják az első négy fogam lecsiszolni felül koronához,gyökérkezelni is kell az egyiket.

Szerdára lesz kész a próbakorona,péntekre leszek teljesen kész.

Az egy dolog,hogy enni nehezebb lesz és érzékeny lesz.

De dolgoznom kell,emberek között,és egy program is lesz,amit nem tudok lemondani.

Takarjam folyamatosan a kezemmel a számat,vagy hogy?

Egyetlen szerencse,hogy alapból sem sok látszik ki a fogaimból (sima beszédnél az alsó fél centi kb),így talán semmi nem is fog?

Más hogy oldotta meg?

Ideiglenes koronát nem akar a fogorvosom,mert az ínyemet akarja addig gyógyítani.

26/N

2013. nov. 13. 09:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez nagyon furcsa, én még nem hallottam ilyet, nem szokták az embert lecsiszolt fogakkal elküldeni. Mindig szoktak ideiglenes koronát adni. Anélkül nem lehet emberek közé menni.

Egy ismerősömnek most csinálták, húztak is neki sokat, de rátettek egy ideiglenes kivehető fogpótlást és simán meggyógyult alatta is az ínye.

2013. nov. 13. 09:42
 2/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szét van az ínyem,folyamatosan ecsetelni kell, az ideiglenes csak zavarná az ínyt.

Illetve gyökérkezelni is fogja az egyiket biztosan,a másikat majd meglátja hétfőn.Azt szerdán gyökértömi is.

Ezért nem akar ideiglenest.

2013. nov. 13. 09:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudsz elmenni szabira? Vagy otthonról dolgozni?
2013. nov. 13. 18:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem,nincs 5 napnyi szabim,otthonról én nem dolgozhatok,háziorvost kérdeztem,betegszabira nem hajlandó kiirni akkor se ha kicsit hálás lennék.
2013. nov. 14. 08:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem hat fogamat csiszolt le, egyet kihúzott. Nem volt ideiglenes koronám. Aznap orrkendőben beszéltem, iszonyúan érzékeny volt, kakaón és tejbegrízen éltem egy hétig. Szeptember 24-én tette fel a koronát, de előtte gyökér tömött. Úgy volt, hogy még hármat kiszed, mert mozgott. Ahogy a gócos fogamat kiszedte, kifeszült a többi. Úgy döntöttem, ő lesz a fogorvosom.
2013. nov. 15. 19:15
 6/8 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszod

Es megszoktad mar a koronat?Mennyi ido volthozzaszokni?Tudsz vele harapni rendesen?

Es a kihuzottak helyere csinaltatsz potlast?

2013. nov. 16. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. A kihúzott helyén is fog van. Egybefüggő a felső, ott ahol fognak kellene lenni, de hiány volt, ott is van. Tehát egy komplett fogsor. Még csak most lesz két hónapja, hogy van, sokszor nagyon idegesítő, főleg, hogy nem a sajátom. Harapni nem tudok vele, mint mondjuk egész almát, de feldarabolva igen. Egy dolog tuti: magabiztosan nevethetek, nem esik le és nem olyan ronda, mint volt.
2013. nov. 19. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:
rettenetes érzés lecsiszolt foggal lenni. becsomagoltam ezüstpapírba a felső fogakat, amik le vannak csiszolva, így nem annyira érzékenyek a hideg levegő bejutására és a meleg kávéra. így elviselhető ezüstpapírral, alufóliával.
2014. okt. 21. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!