Ha a második gyökérkezelés után kezdett el fájni a fog, akkor valami baj van?
Figyelt kérdés
Tegnap másodjára gyökérkezelték ugyanazt a fogamat, és most gyökértömés is ment bele. Egy hét múlva kéne visszamenni végleges tömésre cseréltetni az ideiglenest benne.
Első alkalom után egyáltalán nem fájt, de most lüktető fájdalmam van, nagyon erős, és csak gyógyszerrel múlik el, amit egész nap nem szedhetek...És nem csak annál a fogamnál hanem a fél szájpadlásomba és alulra is kisugárzik, pedig felül van a fog.
Valami baja van vagy ez normális?
2014. szept. 11. 12:13
1/8 anonim válasza:
Nem normális. Lehet hogy van még egy gyökere a fognak, vagy a dokid elcs eszett valamit.
2/8 anonim válasza:
Helló. Mi a helyzet? Fáj még? Mit csináltál/tak vele?
3/8 A kérdező kommentje:
Szia!:)
Az volt hogy beszedtem rá 5 vagy 6 napig antibiotikumot, elmúlt a fájdalom már a 2.nap teljesen, utána azt mondta a doki hogy ez természetes, és rakott bele végleges tömést, azóta sincs vele semmi gáz
2014. okt. 18. 18:51
4/8 A kérdező kommentje:
Azt is mondta h ha az antibiotikumtól elmúlik, akkor valószínű nem lesz utána gond vele többet. Ha nem akkor valami baja van.
2014. okt. 18. 18:53
5/8 anonim válasza:
Mit kaptál? Mert nálam is full ez a helyzet.
6/8 anonim válasza:
Nyomásra,kocogtatásra nem szúrt be? Mert nekem azt is csinálja.
7/8 A kérdező kommentje:
Dalacint
2014. okt. 18. 19:02
8/8 A kérdező kommentje:
nem tudtam nyomni meg kocogtatni, mert a szemem kiesett a fájdalomtól akkor is ha csak a nyelvemmel értem hozzá.
2014. okt. 19. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!