Valakinek csináltak már ilyet?
első vagyok
Bizony, szép sorban kihúzták mind a 4et, igazából nem fáj, bár az egyiket elég nehezen rángatta ki a doki =/ Amúgy azért kellett kihúzni, mert nem volt elég hely a fogaimnak, kicsi a szám no :D elég széles így meg kellett tőlük válnom. Sajnos a bölcsességfogaimra is ez vár majd, de hidd el nekem, tök jó úgy mosolyogni, hogy teljesen egyenesek a fogaid, eléggé illúzóromboló tud lenni egy ö9sszekuszált fogsor :D És 1 fog nem nagy ár ezért :)
még mindig az első vagyok
Nem, nem sírtam, mert nem fájt, szóval minek sírtam volna :D Jó, utána kellemetlen vt pár napig enni, de nem vészes. Amúgy ha jól emlékszem, 7 évvel ezelőtt tették fel a fogszabályzómat és úgy kb 1,5 év alatt rendbe is jött, egyenes nincs közte rés, nem látszik az sem, hogy 4 foggal kevesebb van :D Plusz még 1 évvel ezelőtt fehéríttetve is volt, szóval most nagyon szép :)
Hát, nekem is ki akarta, de én nem engedtem azt, hogy metszőt húzzon.
Elmentem egy másik dokihoz, az a 4-esem húzta ki. Ő azt mondta, hogy bár sokszor egyszerűbb lenne ha metszőt húznának, de ezt nemigen szokták, mert elöl csak látszik, hogy 4 helyett 3 metszőfoga van az embernek.
Nem tűnt fel amikor elkezdte az ínyt tologatni róla, hogy elöl matat? Miért nem szóltál, hogy mit csinál?
Minden esetre már visszatenni nem lehet azt a fogat, próbálj megbízni a dokidban, biztos szép lesz így is a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!