Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzó. Éjszakai vagy a...

Fogszabályzó. Éjszakai vagy a nappali a jobb?

Figyelt kérdés

2014. aug. 21. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen a nappali szerintem. Sokkal hamarabb szebbek lesznek a fogaid, nekem az éjszakaival voltak gondok, álmomban kiköptem, feltörte a számat, elfelejtettem betenni, ráadásul még ha rendesen megy a használat, akkor is sokkal rövidebb ideig van a szádban mint a nappali :)
2014. aug. 21. 12:43
 2/8 anonim válasza:
Ezt majd a fogorvos eldönti.Nekem nagyon csúnyák voltak a fogaim,ezért először éjszakai kellett,hogy nagyjából rendbe rakja.Egy évig hordtam,és mikor a fogaim már nem úgy álltak mint cirkuszkerítés medveszökés után,akkor raktál fel az állandót.Most egy év után fogják levenni,mert már szépek a fogaim.:)
2014. aug. 21. 12:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is először csak éjszakai volt, utána nappali. A nappali sokkal jobb, olyan szempontból hogy baromi gyorsan behúzza a fogaid, az éjszakai meg nagyon lassan. Nekem nem voltak gondok az ejszakaival sem, nem volt kényelmetlen stb. :)
2014. aug. 21. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:
A nappali jobb, viszont sok gonddal jár. Fogmosás, evés...stb. Az éjszakait egyenesen utáltam....pff
2014. aug. 21. 15:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak az alsó fogsorom szabálytalan, a felső az szép. De annyira nem is feltűnő csak engem zavar, viszont nappalit nem szeretnék, inkább, akkor több ideig legyen éjszakai :)
2014. aug. 21. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudom h alsóra egyáltalán tesznek-e kivehetőt, vagy létezik-e, eddig még csak felsőre való kivehetőről hallottam. Elvégre alul ott van a nyelv...
2014. aug. 24. 18:22
 7/8 anonim válasza:

Alsó éjszakai fogszabályzó is van!

A kivehető fogszabályzók inkább helyén tartják a fogaidat, kisebb eltéréseket lehet vele helyrehozni , az állandó pedig korrigálja a nagyobb eltéréseket. Mindenképp a fogorvos javaslatára hallgatnék. Ha volt már fogszabályzód, valószínűleg elég lesz az éjszakai is, de mindenképp az orvossal beszéld meg, mégis ő ért hozzá.

2014. nov. 3. 21:55
 8/8 anonim válasza:
Ja bocsi , nem volt még fogszabályzód, az egy másik kérdező volt .:)
2014. nov. 3. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!