Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy ha valakinek igy elvan...

Hogy ha valakinek igy elvan rohadva a foga, vagyis már igy alig maradt a fogábol valami, akkor azzal lehet valamit kezdeni?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert sok hajléktalannak olyan a foga, és azok azért nem mennek el mert nincs pénz, vagy mert ugyse lehet vele mit kezdeni.
2010. jan. 10. 11:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Gondolom, budapesti vagy, én viszont debreceni. Az itteni viszonyokat ismerem, de biztos vagyok benne, hogy Budapesten is ugyanígy van. Azon az egyetemen, amely képzi a fogorvosokat, kellene érdeklődni, mert a medikusok gyakorlásképpen ingyen vállalnak kezeléseket. Nálunk klinika van, ahol tanulnak és a gyak.idejüket töltik, és mindig ki van írva, hogy vállalnak ingyenes kezelést.

Remélem, sikerrel jársz!

2010. jan. 10. 12:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen Budapesti vagyok!Értem köszönöm a választ!
2010. jan. 10. 12:46
 13/18 anonim ***** válasza:

[link]

Itt próbálkozz!!

2010. jan. 10. 12:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm !!
2010. jan. 10. 12:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen!!! :))

(közben megérkeztek az emilek is :)))

Sok sikert, üdv!

2010. jan. 10. 12:53
 16/18 anonim ***** válasza:

Hehe:) Kicsit megkésve! :) Nembaj. :)

Szóval Még egyszer Köszönöm!! :)

Szia

2010. jan. 10. 12:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha magánhoz mennél ott nagy valószínűséggel nem húznák ki, hanem gyökérkezelés + csap + korona. De ahol ingyen csinálják pl. SOTE vagy SZTK ott nem nagyon csinálnak ilyeneket és valószínűleg kihúznák.
2010. jan. 10. 14:41
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi az elsö két választ, látom jol elvagytok itt :D Remélem most már mindenki megkapta az emailt amit akart és megbeszéltétek a dolgokat.. :D
2010. jan. 10. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!