Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy ha valakinek igy elvan...

Hogy ha valakinek igy elvan rohadva a foga, vagyis már igy alig maradt a fogábol valami, akkor azzal lehet valamit kezdeni?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert sok hajléktalannak olyan a foga, és azok azért nem mennek el mert nincs pénz, vagy mert ugyse lehet vele mit kezdeni.
2010. jan. 10. 11:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek már ilyen állapotban van a foga azt már csak húzni tudják, ami ingyenes, mg a hajléktalanoknak is!Lalószínűleg más okból nem mennek fogorvoshoz!Pl, mert ez a legkissebb gondjuk!
2010. jan. 10. 11:57
 2/18 anonim ***** válasza:
Egyrészt nincs rá igényük, nem érdekli őket. Másrészt igen, nincs pénzük. De aki akarja, ingyen megcsinálják a Fogorvostudományi Intézet medikusai. Akkor is, ha nem hajléktalan az illető.
2010. jan. 10. 11:57
 3/18 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolóak irtam privit!
2010. jan. 10. 12:17
 4/18 anonim ***** válasza:
Nem kaptam meg, elküldenéd mégegyszer?
2010. jan. 10. 12:21
 5/18 anonim ***** válasza:
Elküldtem még egyszer!
2010. jan. 10. 12:25
 6/18 anonim ***** válasza:

Nem akar átjönni...:))

Írok én neked, akkor hátha könnyebb lesz.

2010. jan. 10. 12:27
 7/18 anonim ***** válasza:
Rendben, de ha az se sikerül akkor majd ide leírom válaszba, hogy mit írtam! :)
2010. jan. 10. 12:29
 8/18 anonim ***** válasza:
Megkaptam és válaszoltam is! Remélem most már átment.:)
2010. jan. 10. 12:31
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem jött semmi :(( Nem tudom, mi lehet a baj az emilemmel. Le tudod itt írni, amit kérdezni vagy mondani akartál?
2010. jan. 10. 12:39
 10/18 anonim ***** válasza:

Szia.

Olvastam , hogy írtad , hogy az Fogorvostudományi kar medikusai ingyen megcsinálják annak a fogát aki szeretné és engem érdekelne ez a dolog(nem nekem mert csak 16 vagyok) , mert egyik ismerősöm megszeretné csináltatni, de nincs pénze.És, hogy ez tényleg lehetséges?És ha igen adnál valami elérhetőséget tőlük telefonszámit vagy ilyesmit, hogy ott érdeklődjön?

Előre is köszönöm szépen!

Igen ezt irtam e-mailban.

2010. jan. 10. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!