Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 34-évesen 1kisgyerekkel...

34-évesen 1kisgyerekkel lehet-e új életet kezdeni? Kellek-e még valakinek?

Figyelt kérdés
Egy nagy csalódás után vagyok!Lelkileg összetörtem,úgy érzem nem tudok majd megbízni senkiben.Nem merek közel engedni senkit majd magamhoz,mert mi lesz ha megint melléfogok?Nem vagyok még túl a dolgon,de félek hogy egyedül maradok és nem találom meg azt akit keresek.
2011. jún. 28. 13:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Neharagudj,de nő vagy férfi vagy?
2011. jún. 28. 13:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem koncentrálj most a gyerekedre, hogy ő nála helyt állj. Aztán az élet hozza majd, hogy találsz-e hozzád illő társat, vagy jobb lesz neked egyedül. Szerintem egy idő után eljut az ember arra a pontra, hogy már nem feltétlen kell társ ahhoz, hogy jól érezd magad. És tényleg a gyereked legyen az első!
2011. jún. 28. 13:51
 3/13 anonim ***** válasza:
32%

Attól is függ, mennyi idős a gyerek. Nyilván jó, ha már tizenéves, hiszen már nem kell pátyolgatni. Ergo az udvarlónak is sokkal könnyebb lesz, hiszen nem kell mindig lelépnek azért, mert éppen le kell fektetned a gyereket.

Plusz: függ a külsődtől is. Ha nem vagy leélt, rövidhajú, melegítőben járó anyuka, hanem csinos és nőies, szerintem nem lehet gond.

Számít még az is, hogy milyen kedélyű vagy. Tehát, ha már az első randin arról panaszkodsz, hogy téged mennyire átvágtak, vagy milyen nehéz egyedül nevelni a gyereket, az eléggé visszataszító lehet. Légy vidám és jókedélyű.

2011. jún. 28. 13:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

1. Addig ne menj bele új kapcsolatba, amíg nem tudod magad túltenni ezen, mert, akkor az új kapcsolatod mehet rá.

2. Hány éves az a gyermek?

3. Gondolom nő vagy, nyugodj meg egyik barátnőm hasonló cipőben jár csak ő két gyerekkel maradt egyedül és már 3 éve nincs senkije... de biztosan megfogja találni és te is azt az embert, akit kerestek, ugyanis a legtöbb férfi már az érettebb nőket keresi és az sem baj, ha van már legalább 1 gyereke.

Remélem sokat segíthettem és fel a fejjel. :)

2011. jún. 28. 13:53
 5/13 anonim ***** válasza:

off

És már miért lenne baj ha rövidhajú?????

A rövidhajú nő már nemis nő???

on

Na aggódj.

Helyrebillen a belső egyensúlyod és le sem fogod magadról vakarni a pasikat! :) Egy gyerek nem fog visszatartani egy jóérzésű pasit attól, hogy udvarolni kezdjen! :)

2011. jún. 28. 13:54
 6/13 anonim ***** válasza:
szerintem simán kezdhetsz új életet... ismerősömnek volt nagyon randa válása + kb 2-3 éves kisgyerek is volt, azóta talált egy jóképű rendes szintén elvált, kisgyerekes apukát, akivel remekül megvannak. Lassan 5-6 éve biztos együtt vannak már.
2011. jún. 28. 13:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt a rövid hajú kifejezést én sem igazán értem.. mért lenne baj??:O H*lye vagy eskü.. Van, amikor egy nőnek sokkal jobban áll a rövid, mint a hosszú. Szerinted az jól néz ki, ha hosszú és úgy áll, mint egy szénakazal?:O:O Az a lényeg legyen ápolt és szép..

Ne foglalkozz az ilyen válaszadókkal..

2011. jún. 28. 13:57
 8/13 anonim ***** válasza:

Apám pár éve a második válása után sokat randizott harmincas nőkkel, ezek voltak a tapasztalatai:

Nem szabad a nőnek "akaszkodnia". Mesélte, hogy a legtöbb már az első randin arról beszélt, hogy majd összeházasodnak, összeköltöznek, együtt nyaralnak, stb. Menekült az ilyen nőktől.

Nem szabad panaszkodni. A legtöbb nő, akinek gyereke is volt, állandóan csak panaszkodott, hogy milyen kevés a pénz, de rossz nekik, de rossz az élet egyebek. Mondanom sem kell, hogy nem találkoztak többször.

Nem szabad a randi után állandóan hívogatni a férfit. Apám 10 percre rá már SMS-ek és telefonhívások tömkelegét kapta, hogy mikor lesz a következő alkalom, de jó volt veled lenni és így tovább.

2011. jún. 28. 14:01
 9/13 A kérdező kommentje:

Nő vagyok és hosszú hajú!:)Adok magamra,nem vagyok túlsúlyos.Kisfiam 3-éves.Nem az a baj,h nem találnék majd,hanem hogy milyet?Aki megint átver,vagy csak arra kellek,vagy mit tudom én később derül ki valami.Ettől félek,h ha valakit megint megszeretek és bízok benne átver!

Meg az én korosztályomhoz tartozó pasik a 20-on éves lányokat részesítik előnyben.Akkor hol és hogyan találjak egy normális társat?

2011. jún. 28. 14:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát az, hogy mire kellesz majd neki azt mi nem tudhatjuk ezt csakis csak tapasztalat után tudod majd meg... ahhoz meg ki kell próbálni majd egy kapcsolatot..
2011. jún. 28. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!